lauantai 30. huhtikuuta 2016

29-30.4.2016

Viimeinen työpäivä sujui hiukan haikeissa, mutta silti iloisissa tunnelmissa.

Kotona odottaa arki, opiskelu ja iso kasa hoidettavia asioita. Valmistumiseen on kuukausi ja kiirettä pitää, että saamme seminaarin puristettua kasaan.
Kaikkaan kuukausi on antanut juuri sen mitä odotinkin. Varmuutta omaan työskentelyyn, lisää työkokemusta ja kasapäin uusia ystäviä ympäri maailmaa.

Thank you for the possibility to work with you all in Heritage Malta. It has been one the best experienceces in my life.

Kello on täällä Maltalla 9 aamulla ja tässä pakkailen tavaroita. Edessä on noin 12 tunnin reissaaminen. Kentälle nouto on noin 13.30 ja perillä suomessa olemme vappupäivän puolella 00.25.

Passit, puhelimet ja lompakko ovat säilyneet tallessa. Kassissa on tuliaiset ystäville ja muistoksi saadut lahjat työpaikalta ja ystäviltä täältä.

Jännää on, että ensimmäisen viikon jälkeen ei juurikaan ole ollut koti-ikävä, mutta nyt kun paluu on ihan nurkalla huomaan kuinka todella olen kaivannut omaa kotiani, tuttua kieltä ja pieniä koiriani ja kissaani.

On mukavaa palata Suomeen.

Taskussa kiitettävä todistus, jota kyllä kelpaa näyttää. =D

Onnistumisen tunne on joka kerta yhtä mahtava.
Tulevaisuus on vielä liian kaukana, että sitä kannattaisi miettiä tai murehtia, mutta olen kiitollinen siitä, että opinnäytteeksi valkioitui juuri Verlan ikuunoita ja ovia. Alla on tulevaisuuden leipäpuu, jos tänne työhön palaan.
Paljon hienoja ovia ja ikkunoita.















 
 
 
 
 


 Haluan myös kiittää Franskikaanista luostaria ja ihmisiä siellä.

Toivon heille paljon siunausta ja iloista tulevaa festaa, joka siis pidetään parin viikon kuluttua. Patsaskin on jo ilmestynyt kirkkoon.
 




Näihin mietteisiin Maltan blogi vaikenee.

Tapaamisiin.

In English not goodbye, but see you soon.

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti