lauantai 9. huhtikuuta 2016

7.4.2016

Työpäivä sisälsi viimeisen tuolin dokumentoinnin ja aloimme jo korjaamaan puuosiakin.
Valmistin meille keittiössä mussakan tapaista juttua. Ihanan makuisia tuoreita raaka-aineita. Tomaatit ovat aivan eri planeetalta kuin Suomessa.

Ja sain myös iloisia uutisia. Pääsisin Future Fokuksen Johtajan äidin omistamaan apartementokseen ensin viideksi päiväksi ja sitten Mikan kanssa samaan talon loppuajaksi. Vähän tulee muuttamista, mutta itse asiassa se ei minua haittaa. Hotellissa on ollut todella mukavaa asua, kun vastaanotto on niin ystävällinen ja heillä on paljon paikallista tietoa.

Juurikaan ei ole karttoja tarvinnut ja on saanut parhaat vinkit mitä kannattaa katsella.


Työpäivän jälkeen matkaal oli ihan täysi bussi kaaos.

Kun oli luvattu helleaaltoa seuraavalle viikolle hyppäsin pois Sliemassa, joka on lähin kauppakeskittymä ja kävin katselemassa vaatteita.

Bussia ei kuulunut, jotan otin jalat alle ja nautin tuulisesta, mutta lämpimästä säästä, sekä rantabulevardin kauneudesta.







Kun vihdoin pääsin hotellille päätin käydä vielä paikallisessa kaupassa, joka oli neuvottu minulle ja sieltä löytyi kun löytyikin sitten sopivaa päällepantavaa.

Hyvillä mielin ostoksista sivusin paikallisen pubin, jossa näytti olevan paljon ihmisiä sisällä ja kitaristi soittamassa, joten piipahdin sisään ja tilasin yhden paikallisen oluen. Cisk on nimi.
Olut oli todella vahvaa ja yksi oli enemmän kuin tarpeeksi.
Päivän kävely alkoi painaa ja oli aika mennä nukkumaan.

Jos käytte St. Julianissa niin tämä on se paikallisten suosima baari. Joukosta löytyy myös paljon brittejä saksalaisia ja yllätys yllätys Suomalaisia. Viimeisimpien seuraan en suosittele liittymään juomatavat näkyvät olevan tallella vaikka kulttuuri on toinen. (Snapisen määrästä päätellen)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti